Vollin live

Bij Vollin beleef je kunst in diverse vormen. Je kunt getuige zijn van live muziek en literaire / poëtische voordrachten. Binnenkort kun je ook genieten van try outs van theatermakers.

Elke maand organiseren we een themadiner, zoals een opera avond of een muzikaal avontuur in een ander land. Pak jouw Vollin-moment en reserveer alvast je ticket.

Kamerbreed met Ingmar Heytze & Johan Borger

zondag 17 november 15.00 uur

Kamerbreed is het verslag van een doorlopend, aanstekelijk gesprek tussen vrienden uit verschillende werelden. Ingmar Heytze is een van de meest muzikale dichters van Nederland, Johan Borger is een van de meest poëtische gitaristen. Kamerbreedis een voor roadtripvoor de geest, een intieme voorstelling over aandachtig leven en de zoektocht naar de betekenis van het begrip kwaliteit – en, dat vooral, een ontmoeting van muziek en literatuur op het hoogste niveau. Stap in de bromance en laat u vervoeren!

Deze middag staat volledig in het teken van dit programma en er geldt een entree van 18 euro. Bestel hier je ticket.

Vollin live zaterdag - met Ticket West

zaterdag 23 november 20.00 uur

Van harte welkom bij Vollin live zaterdag! Op deze herfstavond krijgen we de blues.... maar dan als troostmuziek. Te gast is Ticket West, een West Coast bluesband beïnvloed door artiesten als T-Bone Walker, William Clarke, Wes Weston en Rod Piazza. West Coast blues bevat sterke jazz-bigband en jumpblues invloeden en is ontstaan aan de westkust van Amerika. De jazz- bigband en jumpblues invloeden zorgen voor veel swing en de muziek van Ticket West is daardoor zeer dansbaar  

Met een drankje in de hand een onweerstaanbaar avondje in Vollin. En over dat drankje kunnen we nog verklappen dat de muzikale toeslag 3 euro is bij het afrekenen van je drankje.

© Vollin 2019