Vollin live

Bij Vollin beleef je kunst in diverse vormen. Je bent getuige van live muziek en literaire / poëtische voordrachten. Allemaal in een huiskamersfeer en binnen de 1,5 meter maatschappij.

We zullen er alles aan doen om binnen de aangepaste regels mooie programma's aan te bieden. Reserveren is voor ieder bezoek noodzakelijk. Bij vragen kun je terecht bij Jet via 06-14380518.

Laatste nieuws in verband met Corona

In verband met de landelijke maatregelen rond het bestrijden van het Corona-virus zijn onze optredens voor zeer beperkt aantal gasten. Omdat we de fijne belevingen willen blijven aanbieden is een steuntje in de rug zeer welkom voor kwalitatieve programma's. Wil je ons steunen? Klik hier voor de mogelijkheden.

Feestelijke heropening 

dinsdag 2 juni om 11.00 uur

Na 2,5 maand mag Vollin weer open! Welliswaar in een aangepaste vorm en met minder zitplaatsen, maar dat neemt niet weg dat we het eerste uur feestelijk inluiden met bubbels en live pianomuziek. Wil je erbij zijn? Boek een tafel voor het eerste uur via deze link.  

In de nieuwe opzet kun je dus een tafel reserveren voor een uur, wil je langer blijven, geef het aan bij je boeking. Anders gaan we ervan uit dat de tafel na een uur beschikbaar is voor nieuwe gasten. Het is allemaal even wennen, maar verplicht reserveren is één van de corona-maatregelen.                                                                                    

Vollin de ontmoeting - Alle Talen café

onder voorbehoud:maandag 8 juni 19.30 uur - 21.30 uur

Welkom bij het nieuwe initiatief van Sandra Wormgoor en Maria van Vlerken. Om op een informele manier te oefenen in het spreken van talen houden ze bij Vollin op de eerste maandag van de maand een Talencafé. 

Leuk voor iedereen die bezig is met de Engelse, Nederlandse of een andere taal, zowel vanuit het willen leren als vanuit het willen spreken omdat het hun moedertaal is. Kom sfeerproeven en we schenken natuurlijk lekkere koffie, thee of andere drankjes.                                                                                                                                         

Vollin live met Saar Sings en Yvette Ros

vrijdag 12 juni om 20.30 uur

Vollin geeft graag podium aan jong talent waarbij in kleine setting live muziek wordt gemaakt. Geen gewichtig optreden, maar lekker liedjes laten klinken in een huiskamersfeer.

Deze 'Vollin gaat live...' is met Sarah van Heuven. Ze wordt begeleid door Yvette Ros op de piano. Entree: 5 euro, exlusief BTW. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel via deze link.

Lunchconcert met jazzmuziek

dinsdag 16 juni om 12.00 uur

Een fijn tussendoortje op deze dinsdag: een sfeervol lunchconcert met jazzmuziek. Kom na een bezoek aan de markt of gewoon in je lunchpauze genieten van live pianoklanken. Yvette Ros speelt jazz!

Luncharrangement: heerlijke soep en een belegd broodje en een kopje thee/koffie voor 12 euro per persoon. Vooraf reserveren is noodzakelijk via cafe@vollin.nl.

Vollin live met Maarten Peters

zondag 12 juli om 15.00 uur

Een mooie muzikale middag met songwriter Maarten Peters. Hij speelde onder andere in de Frank Boeijen Groep en brengt zelf enkele platen uit. Later was hij gitarist in de band van Margriet Eshuijs. Daarnaast schrijft hij voor artiesten als Rob de Nijs, Liesbeth List, Manuëla Kemp, Ruth Jacott, Willeke Alberti en vele anderen.

Deze exclusieve middag is te beleven voor 18 euro voor het programma exclusief drankjes. Boek hier je ticket.

Vollin live met Gerard Alderliefste

zondag 19 juli om 15.00 uur

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carriére.  De revival van het lied 'Laat me -Vivre', door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg  beleefden en daarmee  het ontstaan van een bijzondere vriendschap. Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt naturlijk ook muziek. Er is (samen-) zang, begeleid op piano en/of gitaar en er is rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was. 

Deze exclusieve middag is te beleven voor 25 euro voor het programma inclusief 1 glas rode wijn en kroepoek. Boek hier je ticket.

© Vollin 2019