Vollin live

Bij Vollin beleef je kunst in diverse vormen. Je kunt getuige zijn van live muziek en literaire / poëtische voordrachten. Binnenkort kun je ook genieten van try outs van theatermakers.

Elke maand organiseren we een themadiner, zoals een opera avond of een muzikaal avontuur in een ander land. Pak jouw Vollin-moment en reserveer alvast je ticket.

Laatste nieuws in verband met Corona

In verband met de landelijke maatregelen rond het bestrijden van het Corona-virus zijn we druk bezig met het verplaatsen van programma's die voor 1 juni zijn gepland. We hopen binnenkort alle data online te kunnen zetten. Wil je ons steunen in deze tijden? Klik hier voor de mogelijkheden.

Vollin de ontmoeting - Alle Talen café

onder voorbehoud:maandag 8 juni 19.30 uur - 21.30 uur

Welkom bij het nieuwe initiatief van Sandra Wormgoor en Maria van Vlerken. Om op een informele manier te oefenen in het spreken van talen houden ze bij Vollin op de eerste maandag van de maand een Talencafé. 

Leuk voor iedereen die bezig is met de Engelse, Nederlandse of een andere taal, zowel vanuit het willen leren als vanuit het willen spreken omdat het hun moedertaal is. Gratis toegang. Kom sfeerproeven en we schenken natuurlijk lekkere koffie, thee of andere drankjes.                                                                                                                                         

Vollin live met Saar Sings en Yvette Ros

12 juni 20.00 uur

Vollin geeft graag podium aan jong talent waarbij in kleine setting live muziek wordt gemaakt. Geen gewichtig optreden, maar lekker liedjes laten klinken in een huiskamersfeer.

Deze 'Vollin gaat live...' is met Sarah van Heuven. Ze wordt begeleid door Yvette Ros op de piano. Entree: 3 euro.

Voorafgaand aan het optreden kun je genieten van een aanschuifmaaltijd. Klik hier voor meer informatie.

Lunchconcert met jazzmuziek

dinsdag 16 juni12.00 uur

Een fijn tussendoortje op deze dinsdag: een sfeervol lunchconcert met jazzmuziek. Kom na een bezoek aan de markt of gewoon in je lunchpauze genieten van live pianoklanken. Yvette Ros speelt jazz!

Luncharrangement: heerlijke soep en een belegd broodje en een kopje thee/koffie voor 10 euro per persoon. Fijn als je voor de lunch vooraf reserveert via cafe@vollin.nl.

Vollin live met Maarten Peters

wordt verplaatst in verband met lichte verkoudheid van Maarten Peters - nieuwe datum volgt 

Een mooie muzikale middag met songwriter Maarten Peters. Hij speelde onder andere in de Frank Boeijen Groep en brengt zelf enkele platen uit. Later was hij gitarist in de band van Margriet Eshuijs. Daarnaast schrijft hij voor artiesten als Rob de Nijs, Liesbeth List, Manuëla Kemp, Ruth Jacott ,Willeke Alberti en vele anderen.

Deze exclusieve middag is te beleven voor 18 euro voor het programma exclusief drankjes. Boek hier je ticket.

Save the Date voor onze themaavonden

 Ook voor 2020 staat er een aantal bijzondere themadiners op het programma bij Vollin. Geniet tussen de gangen door van inhoudelijke (vaak) muzikale programma's. Een greep uit het aanbod (onder voorbehoud dat de data nog mogelijk kan veranderen):
6 juni                  -       Vollin Beethoven
4 juli                   -       Vollin Americana
29 augustus     -       Vollin de opera
31 oktober        -       Vollin Halloween
19 december    -      Vollin de Kerst                                                                                                          

© Vollin 2019