Vollin live

Bij Vollin beleef je kunst in diverse vormen. Je kunt getuige zijn van live muziek en literaire / poëtische voordrachten. Binnenkort kun je ook genieten van try outs van theatermakers.

Elke maand organiseren we een themadiner, zoals een opera avond of een muzikaal avontuur in een ander land. Pak jouw Vollin-moment en reserveer alvast je ticket.

Vollin de opera - Nabucco

zaterdag 1 februari 18.30 uur

Na het succes vorig jaar zomer programmeren we ook in 2020 een operadiner met Bas Kuijlenburg, Mylou Mazali en Kimball Huigens. Het publiek kan tussen de gangen door genieten van de klanken van het groots opgezette drama van Verdi: Nabucco. 
Voorgerecht | Panzanella con balsamico
Supersmakensalade van brood, tomaat, ansjovis en kappertjes | Hoofdgerecht | Piccata Milanese
Een klassieker uit de stad waar Nabucco in première ging; een schnitzel geserveerd met spaghetti en een heerlijke saus | Dessert | Budina di ricotta
Een pudding van Sicilie met ricotta, rum en rozijnen.
Dit themadiner is te boeken voor 58 euro p.p. incl. diner & opera, excl. drankjes. Klik hier voor reserveren.

Vollin de ontmoeting - Taalcafé

maandag 3 februari 19.30 uur - 21.30 uur

Welkom bij het nieuwe initiatief van Sandra Wormgoor en Maria van Vlerken. Om op een informele manier de Engelse taal te kunnen praktiseren houden ze bij Vollin op de eerste maandag van de maand een Taalcafé. Leuk voor iedereen die bezig is met Engelse, Nederlandse taal ofwel vanuit het willen leren als vanuit het willen spreken omdat het hun moedertaal is. Aan de hand van diverse thema's zijn er tafelgesprekken met Engels en Nederlands (of anders) als voertaal.

Kom sfeerproeven en we schenken natuurlijk lekkere koffie, thee of andere drankjes. 

Valentijn aanschuif met Zaffre

vrijdag 14 februari 18.30 uur

Een bijzondere aanschuif met Spaanse tapas en tussendoor muzikale amuse van Zaffre. Want de liefde gaat (vaak) door de maag. Beleef een sfeervolle avond tijdens Valentijn. Laat je hart stelen door muziek en lekker eten. En wie weet eindig je de avond ook zingend met een paar meezingliedjes van Zaffre.

De complete avond inclusief tapas en programma, exclusief drankjes wordt aangeboden voor 18,50 euro. Reserveren graag via deze link. 

Kijkje in de keuken van de kunstschilder 

zaterdag 22 februari 9.30 uur

Maak tijdens deze live demonstratie kennis met de technieken van de oude meesters in de schilderkunst van het portret. Kunstenaar Sylvia van Opstall Portret - ook bekend van het televisieprogramma 'Sterren op het doek' - neemt je mee in haar wereld van portretten. Hoe werkt het licht? Wat zijn de principes die je moet leren kennen bij schilderkunst? Ter plekke schildert zij het begin van een portret van een collega-kunstenaar als model: Ilona Haaksman. Van harte welkom! Reserveer alvast via deze link.

Verwacht - jazzmiddag met lokale helden

zondag 1 maart 15.00 uur

Een fijne muzikale reis in de genre jazz met als gidsen Peter Elbertse en Yvette Ros. Peter Elbertse is voormalig  eerste paukenist van het Nederlands Philharmonisch Orkest en stapelgek van alles wat met percussie te maken heeft. Hij werkte in de 35 jaar van zijn professionele bestaan als musicus mee aan een ‘schat aan hoogtepunten' in het Concertgebouw en 'megaproducties’ met de Nederlandse Opera. Yvette Ros was eerder onze gast tijdens de lunchconcerten waarbij ze het publiek liet meevoeren in haar subliem pianospel. 

Vollin live met Maarten Peters

zondag 15 maart 15.00 uur

Een mooie muzikale middag met songwriter Maarten Peters. Hij speelde onder andere in de Frank Boeijen Groep en brengt zelf enkele platen uit. Later was hij gitarist in de band van Margriet Eshuijs. Daarnaast schrijft hij voor artiesten als Rob de Nijs, Liesbeth List, Manuëla Kemp, Ruth Jacott ,Willeke Alberti en vele anderen.

Deze exclusieve middag is te beleven voor 18 euro voor het programma exclusief drankjes. Boek hier je ticket.

© Vollin 2019