Vollin live

Bij Vollin beleef je kunst in diverse vormen. Je kunt getuige zijn van live muziek en literaire / poëtische voordrachten. Binnenkort kun je ook genieten van try outs van theatermakers.

Elke maand organiseren we een themadiner, zoals een opera avond of een muzikaal avontuur in een ander land. Pak jouw Vollin-moment en reserveer alvast je ticket.

Water & Wijn - poëtisch entertainment

zondag 29 september 15.00 uur

Op de laatste zondag van de maand is Vollin open voor een heerlijke middag vol inspiratie en leuke ontmoetingen. En natuurlijk voor lekkere drankjes en hapjes.

Op deze septemberzondag zijn onze gasten Eric Jansen en Harm Peter Smilde met hun muzikaal poëzieprogramma Water & Wijn. De heren hebben hiermee de halve finale van het Utrechtse kleinkunstfestival behaald. Ze presenteren luisterliedjes in een akoestische setting. Ze zijn leuk, ironisch en een tikkeltje bespiegelend. Speciale gast is deze middag de jonge dichter Aloï van Bruchem. Hij krijgt ook het podium om eigen werk voor te dragen. 

Entree: 5 euro. Reserveren is niet noodzakelijk. We schenken ondertussen heerlijke koffie, thee, wijntjes en biertjes. Van harte welkom!

Themadiner - Ierse avond

zaterdag 26 oktober 18.00 uur

Een complete thema-avond met muziek en heerlijk eten. Bij Vollin waan je je deze avond in een Ierse pub! Met nummers als ‘Wild Rover, ‘Whiskey in the jar’ en ‘Molly Malone’ zorgen Tom van Munster & friends voor een lekkere aanstekelijke pubsfeer, zodat je wel mee móet zingen! In veel Ierse pubs maken mensen zelf muziek. Tom heeft zelf enkele muziekvrienden uitgenodigd maar iedereen die een passend instrument goed bespeelt, mag meedoen.Ook Constans van Munster gaat aan de slag hartverwarmende Ierse klassiekers, maar dan in de keuken. Haar inspiratie voor het Ierse driegangendiner zijn de eetbelevenissen tijdens haar vele bezoeken aan Ierland.

Entree: 42 euro, inclsuief driegangendiner en live muziek, exclusief drankjes. Van harte welkom! Bestel hier je ticket.

Kamerbreed met Ingmar Heytze & Johan Borger

zondag 17 november 15.00 uur

Kamerbreed is het verslag van een doorlopend, aanstekelijk gesprek tussen vrienden uit verschillende werelden. Ingmar Heytze is een van de meest muzikale dichters van Nederland, Johan Borger is een van de meest poëtische gitaristen. Kamerbreedis een voor roadtripvoor de geest, een intieme voorstelling over aandachtig leven en de zoektocht naar de betekenis van het begrip kwaliteit – en, dat vooral, een ontmoeting van muziek en literatuur op het hoogste niveau. Stap in de bromance en laat u vervoeren!

Deze middag staat volledig in het teken van dit programma en er geldt een entree van 18 euro. Bestel hier je ticket.

Vollin live: LEWIS

zaterdag 23 november 20.00 uur

Wegens succes herhaald! Het was zo geweldig met LEWIS in juni dat we het in november opnieuw op het programma zetten. Van harte welkom! Deze “Three Women Vocal, One Man Guitar Band” staat garant voor spetterend spelplezier. Relax deze vrijdagavond met een aanstekelijke mix van Americana, Pop, Folk, Blues en noem maar op. Ballads, Murder Songs, Drama & Misery, bekend of onbekend: het wordt allemaal met verve gebracht door de drie soepele stemmen en de tovergitaren van LEWIS. 
Met een drankje in de hand een onweerstaanbaar avondje in Vollin. En over dat drankje kunnen we nog verklappen dat de muzikale toeslag 3 euro is bij het afrekenen van je drankje.

© Vollin 2019