12 juli om 20:30 uur

LEWIS

Na de aanschuifmaaltijd op vrijdag kun je genieten van live muziek bij Vollin. Op 12 juli is onze gast: LEWIS. In tegenstelling tot hun promotiefoto belooft het een warme avond te worden die heel goed kan eindigen in dansen en swingen in het café.

Deze “Three Women Vocal, One Man Guitar Band” staat garant voor spetterend spelplezier. Relax deze vrijdagavond met een aanstekelijke mix van Americana, Pop, Folk, Blues en noem maar op. Ballads, Murder Songs, Drama & Misery, bekend of onbekend: het wordt allemaal met verve gebracht door de drie soepele stemmen en de tovergitaren van LEWIS.

Met een drankje in de hand een onweerstaanbaar avondje in Vollin. 

Entree:
Toeslag voor muziek 3 euro bij het afrekenen van je drankje. 

26 juli om 20:00 - vanaf 19.30 proefles

Tango Milonga

Deze Vollin live staat in het teken van de Argentijnse tango. Een deel van het café wordt omgetoverd tot dansvloer en dan kan het feest beginnen. Want plezier is waar het om gaat tijdens deze Milonga Alegría. De DJ draait een mix van goed dansbare traditionele, neo en non-tango muziek. De milonga is eigenlijk een snelle, vrolijke voorloper van de tango. De milonga vraagt om een andere manier van dansen: in plaats van de elegantie en het 'glijden over de vloer' in de tango, gaat het in de milonga vooral om het plezier in het spelen met het ritme door middel van snelle, kleine passen en richtingsveranderingen. 

Meedoen? Roberto Rizzo, geeft tussen 19.30 uur en 20.00 uur een proefles, daarna start de zomerse Milonga. 

Entree:
De proefles is gratis. Vanaf 20.00 uur is de Milonga 6 euro per deelnemer. 

© Vollin 2019