JOUW Kunst bij vollin?

Vollin is een café voor passie en verbeelding. Je vindt er kunst en inspiratie in schilderijen, beelden, boeken en ontmoetingen. De kunst aan de muur is onderdeel van de beleving. We presenteren het met veel zorg en liefde.

Vollin is daarom ook een plek voor kunstenaars die hun werk willen tonen voor een bepaalde periode. Een passende omgeving waar nieuwe verbindingen ontstaan en mogelijkheid tot meer bekendheid en verkoop van het werk.
 
Het aanbod voor kunstenaars: een plek aan de muur waar één of meerdere werken (maximaal vier, afhankelijk van de grootte) gepresenteerd kunnen worden. De naam van de kunstenaar en de prijs van het werk worden er ook bij vermeld. 

Op de website komt er extra informatie over de kunstenaar en over het werk wat in de ruimte hangt. Prijs per maand per kunstenaar: 25,- exclusief BTW.  Er is ruimte voor zeven verschillende kunstenaars tegelijk.

Interesse om mee te doen?
Neem contact op met Jet via jet@vollin.nlof 06-14380518 voor verdere informatie en afspraken.
 
Aanvullende mogelijkheden
Behoefte aan een professionele presentatie van jou als kunstenaar? We maken graag een portret van je met een tekst over jouw kunstenaarschap. Gereedschap voor je presentatie op je eigen website of voor de pers.

© Vollin 2019