Uitgevist- koks van de heerlijkste visschotels zonder vis

Schrijf je in voor dit unieke culinaire avontuur bij Vollin. Je krijgt een zesgangenmenu met de heerlijkste klassieke visschotels zonder vis, schelp & schaaldieren. Een vegetarisch, zeer smakelijk alternatief.

Op deze avond staan drie speciale gastkoks in de keuken van Vollin: Robert Wollebrand Prins, Peter Hundepool en Sven Bergstrom. Twee dagen later staan ze ook bij Mediamatic in Amsterdam, een instelling die gericht is op nieuwe ontwikkelingen in kunst en cultuur. We vinden het een eer dat we ze in Culemborg te gast mogen ontvangen met hun project 'Uitgevist'.

Uitgevist is een zoektocht op zee … keukenspeurwerk naar een alternatief voor het gebruik van dierlijk leven in schotels die de geneugten van de zee doen proeven. In de ogen van de koks van Uitgevist is de zee een onderschatte bron van goede voeding en heerlijke smaken. Tegelijkertijd zijn ecosystemen in rivieren, meren, zeeën en oceanen er erger aan toe dan velen beseffen. Hoog tijd voor een curieus concept dat uitgaat van wereldwijde toppers in vele culinaire culturen: de klassieke visschotels – en hier vegetarische en veganistische varianten op te verzinnen.

Benieuwd? Reserveer je plek voor 42,50 euro per persoon, inclusief welkomstdrankje. Ontvangst vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur aan tafel! Kom je alleen? Dan kun je ook aanschuiven bij anderen aan tafel. Kom je met z'n tweeën en heb je er bezwaar tegen dat je je tafel deelt met anderen, geef het dan aan in je reservering bij het kopje opmerkingen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Vrijdag 10 mei 18.30 uur – 22.30 uur
Entree: 42,50 euro per persoon

© Vollin 2019