Reserveren

Pak jouw Vollin-moment met jezef of met een klein gezelschap! Geniet van je tijd bij ons.  Boek een sfeervol koffieuurtje, lunch of borrel. Kies jouw tafel en laat ons jouw komst van te voren weten. Dan maken we alles klaar voor een gastvrije ontvangst.

Wil je langer verblijven of heb je speciale wensen? Neem contact op met Jet via 06 14 38 05 18 of cafe@vollin.nl. We zien je graag. P.S. Verplicht reserveren is één van de maatregelen van de overheid in tijden van de coronacrisis. 

tafel voor jou of voor twee

Heerlijk bij het raam zitten en ongestoord een boek lezen of even achter de laptop verdwijnen? Dat kan bij deze tafel uitstekend. (P.S. Als je met iemand van hetzelfde huishouden komt, dan kun je hier ook samen zitten). Uiteraard met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. 

lekker op De bank

Even loungen op onze bank bij het raam? Dat kan prima alleen of met z'n tweën op 1,5 m afstand. Bestel er een lekker drankje bij en luister naar sfeervolle muziek uit de boxen. Met de schilderijen aan de muur waan je je even in andere werelden. 

Tafel voor twee

Neem plaats aan een lichte, centrale plek in het café met je gezelschap. Hier kun je heerlijk met z'n tweën zitten op 1,5 meter als je dat wilt. Wat overigens niet persè hoeft bij een gezelschap van twee personen. Wil je nog iemand meenemen uit hetzeldfde huishouden? Dan kan dat ook prima aan deze tafel. 

tafel voor twee of vier (drie mag ook)

Een tafel voor vier in het midden van het café, wel een beetje afgeschermd zodat je fijn en intiem kunt zitten en een goed gesprek kunt voeren tijdens de borrel of lunch. Ben je met z'n tweeën? Boek ook gerust je verblijf bij ons. We zien je graag.

alle kanten op

Hier kun je alle kanten op, alleen, samen of met z'n drieën. Een speelse opstelling naast de piano, die je uiteraard zo nu en dan ook kunt bespelen. Wist je dat we ook een gitaar in het café hebben voor spontane muzikale momenten?

tafel voor twee, drie vier of toch zes?

De achterse tafel in de ruimte met het prachtige decor van 'Het huishouden van Jan Steen' kun je makkelijk met z'n vieren zitten op 1,5 meter.  Maar als je met meer mensen komt uit hetzelfde huishouden, dan kun je hier ook makkelijk met z'n zessen zitten. Neem de tijd voor een fijn gesprek met vrienden en familie.