Beleef inspirerende momenten met diverse artiesten

Kies jouw Vollin moment en kom langs.

In verband met de landelijke maatregelen rond het bestrijden van het Corona-virus zijn onze optredens voor zeer beperkt aantal gasten. Omdat we de fijne belevingen willen blijven aanbieden is een steuntje in de rug zeer welkom voor kwalitatieve programma's. Wil je ons steunen? Klik hier voor de mogelijkheden.

WE ZIEN JE GRAAG!

Vollin live met Rene van Kooten en Billy Maluw

zondag 5 juli 15.00 uur

Billy Maluw en Rene van Kooten zaten allebei midden in een theatertour toen de Corona crisis alles veranderde en optreden niet meer mocht. Opeens zaten ze net als heel veel anderen thuis, maar juist toen was er de muziek. Muziek die troost en hoop gaf die deed verlangen en voor afleiding zorgde. Maar toch gaat er niets boven live muziek spelen voor een publiek,  en daarom zijn ze ongelooflijk blij om weer te mogen spelen. Wat kun je verwachten? Veel muziek en een paar  verhalen over  de afgelopen hectische tijd. Maar dat is niet alles. Jij als bezoeker kan meebepalen hoe de middag eruit gaat zien. Mocht je nou ook een liedje hebben wat je aan deze tijd doet denken, wat je troost bood of blij maakte, laat het weten bij reservering van je kaartje en wie weet spelen Billy en René wel “jouw” liedje. Deze exclusieve middag is te beleven voor 25 euro voor het programma inclusief een welkomstdrankje. Bestel hier je ticket.                                                                         

Uitverkocht - Vollin live met Maarten Peters

zondag 12 juli om 15.00 uur

Een mooie muzikale middag met songwriter Maarten Peters. Maarten heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd om op subtiele wijze nieuwe technieken toe te passen in zijn muziek.
Hij zal nieuw repertoire ten gehore brengen maar ook putten uit zijn bestaande repertoire zoals de grote successen  “White horses in the snow” en “ God is asleep”. Daarnaast zal er ook een selectie zijn van mooie nummers uit het wereld repertoire van o.a. the Beatles, Sting en Crosby Stills Nash and Young.
Maarten zal met zijn muziek en verbindende verhalen je een avond bezorgen waarin je wordt ondergedompeld door de taal van muziek en waar bovenal “ genieten” centraal staat.
 Deze exclusieve middag - verplaatst van 13 maart -  is te beleven voor 18 euro, exclusief drankjes. Wil je op de wachtlijst? Mail naar jet@vollin.nl. 

Vollin live met Gerard Alderliefste

zondag 19 juli om 15.00 uur

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carriére.  De revival van het lied 'Laat me -Vivre', door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg  beleefden en daarmee  het ontstaan van een bijzondere vriendschap. Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-) zang, begeleid op piano en/of gitaar en er is rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was. 

Deze exclusieve middag is te beleven voor 25 euro voor het programma inclusief 1 glas rode wijn en kroepoek. Boek hier je ticket.

Artist in residence - Sylvia van Opstall

woensdag 22 juli 11.00-16.00

Portretkunstenaar Sylvia van Opstall neemt je mee in de wereld van de portretkunst. Op deze dag komt ze bij Vollin live schilderen aan een portret. Ze kan ondertussen je vragen beantwoorden en informatie geven over haar schildercursussen.
Je kunt gelijk het resultaat zien van een aantal portretten die door leerlingen in haar atelier zijn gemaakt. Want, in de maand juli hangen er portretten in het café die geschilderd zijn door de leerlingen van deze ambachtelijke kunstenaar. Sylvia van Opstall werd al vroeg gefascineerd door de werking van licht. Lichtval door ramen, door halftransparante materialen, door gebladerte, door opengewerkte vormen. De elementen donker, licht en transparantie vond ze terug in de schildertechnieken van de oude meesters. Ze was dan ook vastbesloten een opleiding te volgen die haar het mysterie van deze technieken zou onthullen. Inmiddels heeft de kunstenaar meerdere prijzen en nominaties op haar naam staan.                                                                                                                                   

We zijn vanaf 1 t/m 17 augustus op vakantie en zien je graag vanaf de 18 augustus weer terug.

 Mooie zomer gewenst!

© Vollin 2019